Halloween

Halloween

Halloween osastolle valmistetut saivat ihmetystä osakseen. Erikoiset kalusteet ja koristeet olivat parasta antia kampanjalle.
Nespresso

Nespresso

On täydellisen kahvinautinnon aika. Interaktiivinen näyteikkuna toteutus Nespressolle. Ikkunassa on seitsemän lähestymisanturia, jolla voi ohjata Nespresso-somistetta. Eri värikapselit tuovat kahvilaadut hyvin esille.
Naulankanta

Naulankanta

Messuosaston pöydät ovat ReBoardista valmistettu. Edullinen ja näyttävä pöytä- ratkaisu.  
FinnBuid-messut – Skanska

FinnBuid-messut – Skanska

Skanska Konevuokraamon messuosaston minigolf-rata oli osaston jonotetuin aktiviteetti. Yleisöä riitti jonoksi asti. 5-metriset torninosturit, kukapa olisi uskonut, että ne ovat ReBoard-kartongista valmistettu? Osaston konseptointi ja siirrettävän ja uudelleen...
Kassa logo

Kassa logo

Metallirunkoon valmistettu 40 cm korkea Kassa-logo. Logon täytteenä värjättyä jäkälää. Jäkälä on palosuojattu ja saatavana usealla eri värillä. Tehdäänkö teidän yrityksen logo sammaleesta tai jäkälästä, vaikka neuvotteluhuoneen seinälle? Orlesta saat erikoisia...
Linnanmäki 2017 – Jaffa-limsa-automaatti

Linnanmäki 2017 – Jaffa-limsa-automaatti

Jaffa-limsa-automaatti ”pelottavassa” häkissä. Uskallatko maistaa? Työnäyte metalli-tuotannostamme. Häkki myös interaktiivinen, asiakkaan kävellessä sisään tai ulos häkistä, niin häkin kaiuttimista kuuluu satunnaisesti erilaisia karjaisuja.
Hyvän olon somisteita

Hyvän olon somisteita

Orle-myymäläkaluste-pöytäsarja toimii näyttävästi tässäkin esillepanossa. Kauttamme myös erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat ruohomatot. Ruohomatot soveltuvat myös ympärivuotiseen ulkokäyttöön.
Stockmann  Hullut päivät -haamukahvi

Stockmann Hullut päivät -haamukahvi

Meiran valmistama Haamukahvi-paketeista valmistettiin Stockmann-tavaratalo mallinen rakennelma. Kahvihöyryyn projisoitiin näyttävästi Haamuhahmo sekä hintainfot.
Fazerin talvinen joulupallo

Fazerin talvinen joulupallo

Fazerin uuteen vierailukeskukseen kunnostimme upean suklaa-maapallon. Uusi saumaton kupu kruunaa koko komeuden.
Fazerin Suklaa- ja makeisosaston konseptointi ja toteutus

Fazerin Suklaa- ja makeisosaston konseptointi ja toteutus

Hyvää sinistä joulua Fazerilta. Fazerin osastoon kiinnitettiin tänä vuonna erityistä huomiota tuotteiden ja osaston hyvään valaistukseen. Tuotehyllyjen yläosassa oli erilliset tehoste led-valot, jotka toivat tuotteet hyvin esille. Osastolle suunnittelimme myös...
Christian Faye

Christian Faye

Christian Faye-kosmetiikka kampanjan somisteet olivat näyttäviä tehosteita tuotemerkille.
Pariisi Stockmannilla

Pariisi Stockmannilla

Keväinen tuulahdus Pariisista. Led-valaistu 8-metrinen Eiffel-torni, Pariisin 3D-talojen taustalla oli upea näky. Yli 4 metriä korkeat talot valmistettu EPS- materiaalista.
Stockmann joulu 2016

Stockmann joulu 2016

Seitsemällä eri vuosikymmenellä on Stockmann toteuttanut satuikkunan lasten ja vanhempien iloksi. Se on joka vuosi ollut Helsingin joulun katsotuin ihastus. Orle on ollut jo useana jouluna mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa interaktiivista satuikkunaa sekä...
3D-jättilahjat Kauppakeskus Kaaressa

3D-jättilahjat Kauppakeskus Kaaressa

Kauppakeskuksen jouluavajaiset Helsingin Kannelmäessä marraskuussa. Sisääntuloaulan katolle valmistimme viisi kappaletta jätti-joulupakettia. Sään kestävien pakettien koko oli 4 x 4 x 4 m, varmasti näkyy. Oli valokuvattu kohde iltaisin.