ORLE ja Hansaprint yhteistyöhön! Orlen suunnittelu yhdistettynä Hansaprintin tuotantokyvykkyyteen tarkoittaa asiakkaille sekä näyttävää, että helppoa näkyvyyttä myymälöissä ja muualla. Orle Oy ja Hansaprint ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen.

Myymälämarkkinointi on tehokas tapa edistää myyntiä. Orle, joka on kotimainen 3D-tuotepalveluja toteuttava yritys, ja Hansaprint tekevät tämän yhdessä helpoksi. Orlen suunnittelu yhdistettynä Hansaprintin tuotantokyvykkyyteen tarkoittaa asiakkaille sekä näyttävää, että helppoa näkyvyyttä myymälöissä ja muualla. Orle Oy ja Hansaprint ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. Orle jälleenmyy Hansaprintin myymälämarkkinoinnin (HansaDeco) tuotteita ja palveluita, oli kyseessä sitten katseet kääntävä yksittäinen toteutus tai jatkuvan prosessin tulostetarpeet.

”Näemme myymälöissä ja tapahtumissa tapahtuvan markkinoinnin olevan edelleen myötätuulessa. Orle on erikoistunut ”pysäyttämään katseet” ja me vastaavasti toteuttamaan teknisesti tarvittavat tulosteet ja rakenteet”, kertoo myyntijohtaja Kimmo MäntysaloHansaprintistä ja jatkaa: ”meillä on selkeä työjako, Orle suunnittelee ja me toteutamme. Asiakkaille tämä tarkoittaa helppoutta, yhdeltä luukulta koko kampanja.”

”Hansaprint on toiminut tulostuskumppaninamme jo pari vuotta ja solmittu sopimus syventää yhteistyötä, mainitsee yrittäjä Markus Lebeitsuk Orle Oy:stä. ”Pystymme keskittymään entistä paremmin suunnitteluun, kun luotettava kumppani on hoitamassa tulostus ja rakennepuolen. Asiakkaat voivat odottaa entistä pysäyttävämpiä toteutuksia. Lisäksi yhteistyössä Hansaprintin kanssa hoidamme myymämarkkinoinnin perusprosessiin liittyvät tulosteet”, lisää Lebeitsuk.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Kimmo Mäntysalo, Hansaprint Oy puh. 010 542 4268, kimmo.mantysalo@hansaprint.fi
Yrittäjä Markus Lebeitsuk, Orle Oy, puh. 040 939 1951, markus@orle.fi